Termeni si conditii

1.Termeni si conditii:

S.C. ENDLESS S.R.L. cu sediul social in Str Arenei nr 2aA,  județul Alba inregistrata la registrul comertului sub Nr. Reg. Com.: J01/1132/2007   si CUI RO 22378350 , cont bancar IBAN Banca Transilvania Aiud RO38BTRLRONCRT0P39928801 deschis la BANCA TRANSILVANIA , numar de telefon 0769-09-50-50 si adresa de e-mail : vanzari @ tabla-zincata-cutata.ro

Vanzator – tabla-zincata-cutata.ro

Consultant- Persoana autorizata de tabla-zincata-cutata.ro sa ofere informatii si sa efectueze comenzi la solicitarea clientului.

Cumparator- Orice persoana fizica sau juridica majora, care efectueaza o comanda telefonic sau prin e-mail.

Client– Orice persoana majora fizica sau juridica, care are acces la orice continut al site-ului nostru prin mijloacele puse la dispozitie de tabla-zincata-cutata.ro (telefonic, electronic, etc)

Site/website–  tabla-zincata-cutata.ro  si subdomeniile acestuia.

 Comanda – o convorbire telefonica intre Vanzator si cumparator/client prin care Cumparatorul transmite consultantului, prin intermediul telefonului, e-mailul-ului sau formularului intentia sa de a achizitiona produse de pe site-ul nostru.

Bunuri – orice produs, inclusiv serviciile mentionate in Comanda (servicii de transport, servicii montaj), care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, clientului, ca urmare a Contractului incheiat.

Contract – reprezinta intelegerea la distanta incheiata intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre tabla-zincata-cutata.ro , Cumparatorului/Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze

Furnizor/Producator – persoana juridica sau persoana fizica autorizata responsabila de producerea si livrarea produselor catre Client.

La fiecare utilizare a site-ului nostru, cititi cu atentie informatiile afisate, deoarece pot aparea modificari, iar utilizarea site-ului implica acceptarea acestor modificari.

tabla-zincata-cutata.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil sau precizare a motivelor. tabla-zincata-cutata.ro isi rezerva dreptul de a corecta orice eventuala eroare sau omisiune in afisare care poate interveni datorita unor greseli umane sau de software.

Continuarea utilizarii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul tabla-zincata-cutata.ro reprezinta acordul dumneavoastra privitor la termenii si conditiile inscrise pe acest site.

tabla-zincata-cutata.ro isi reverva dreptul de a-si selecta clientii si de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta un comportament si limbaj neadecvat sau au in baza noastra de date comenzi anulate succesiv, livrari refuzate.

2.Accesul la website

Prin accesarea site-ului nostru tabla-zincata-cutata.ro a  utilizatorul accepta in mod expres termenii si conditiile website-ului. Termenii si conditiile pot fi modificate orican de catre tabla-zincata-cutata.ro. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, utilizatorul/ clientul/consumatorul se face responsabil de activitatea desfasurata de la momentul solicitarii unei comenzi telefonic, prin formular, facebook, mesaj, sau whatsapp, etc.

In calitate de utilizator, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati care pot  pune in pericol buna functionare a website-ului, a serverului sau securitatea informatiilor.

Acest site nu este destinat minorilor si nu vom prelucra date ce apartin acestora. In cazul unei sesizari cu privire la colectarea datelor vreunei persoane minore, vom sterge urgent datele personale sau adresa de e-mail ale acestora.

Prin accesarea website-ului tabla-zincata-cutata.ro comanda produselor se va face prin trimiterea unei comenzi electronice pe site-ul nostru, prin apel telefonic sau prin e-mail.

Toate informatiile si fotografiile de prezentare a produselor nu reprezinta o obligatie contractuala si sunt folosite doar cu titlu de prezentare si informativ.

Pretul modalitatea  de plata, informatiile specifice ale produselor sau comenzii dumneavoastra, vor fi comunicate prin telefon si prin factura proforma emisa  de catre consultantul nostru autorizat.

Comanda se considera incheiata intre Cumparator si consultantul website-ului tabla-zincata-cutata.ro in momentul in care clientul si-a dat acordul asupra comenzii si a efectuat plata aferenta facturii proforme emise, iar conversatia a fost incheiata.

Dupa confirmarea comenzii, consultantul va emite o factura proforma pentru toate produsele si serviciile  agreate . Clientul are obligatia de a transmite corect toate informatiile cu privire la adresa livrarii produselor cat si informatiile necesare emiterii facturii.

In momentul livrarii produselor achizitionate pe site-ul nostru, clientul va primi avizul de insotire a marfii unde are obligatia sa receptioneze marfa calitativ si cantitativ, iar orice neregula este semnalata in prezenta delegatului (sofer)  si scrisa pe aviz factura fiscala aferenta produselor cumparate de pe tabla-zincata-cutata.ro va fi emisa ulterior  in format electonic si la cerere va fi trimisa si fizic.

Prin plasarea comenzii telefonic sau orice canal folosit pus la dispozitie de tabla-zincata-cutata.ro se considera ca utilizatorul este de acord cu termenii si conditiile mentionate.

3. Dreptul de autor:

Site-ul tabla-zincata-cutata.ro este proprietatea S.C. ENDLESS S.R.L si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. ENDLESS S.R.L a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Programele folosite de catre tabla-zincata-cutata.ro sunt prorpietatea noastra , iar transmiterea informatiilor catre firmele concurente este interzisa si se pedepseste conform legii dreptului de autor.

      4. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal vor fi folosite de catre tabla-zincata-cutata.ro doar in scopul comenzilor, vanzarii de produse si informarii cu privire la serviciile noastre, oferte, produsele din portofoliul nostru.

Pentru informatii cat mai detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati sectiunea special creata GDPR pentru politica de confidentialitate si protectia datelor!

      5. Politica preturilor afisate:

  • Toate preturile aferente produselor prezentate pe tabla-zincata-cutata.ro contin T.V.A.

      Pentru mai multe detalii sau daca aveti nelamuriri cu privire la politica de retur, sau orice nemultumire cu privire la serviciile si produsele din portofoliul puteti contacta: tabla-zincata-cutata.ro

Informare:

  1. Clientul are datoria de a prelua produsele de la sofer la momentul livrarii ceea ce include descarcare si receptie materiale.
  2. S.C. ENDLESS S.R.L nu ofera servicii de montaj dar poate recomanda echipe colaboratoare !

Daramus Bogdan: 0769-09-50-50

e-mail : vanzari @ tabla-zincata-cutata.ro

Va multumim!